fbpx

Ulf har ordet om 2022

Hur ser vi på 2022?
Hör Ulf berätta!

Vi lämnar ännu ett annorlunda år bakom oss. 2021 har passerat och vi kliver optimistiskt in i 2022. Vi gav ordet till vår VD Ulf och lät honom berätta om hur vi på Nominit ser på framtiden och 2022.

”Vi har nu gått in i ett nytt år. År 2020 och 2021 har givit oss utmaningar som vi inte har mött tidigare och tyvärr har många såväl individer som verksamheter drabbats hårt.

För Nominit har det på många sätt varit utmanande år. Vi har fått lösa problem och utmaningar. Genom att arbeta tillsammans och hjälpas åt, har vi tagit oss igenom den perioden på ett väldigt bra sätt. Vi har byggt ut vår verksamhet, investerat i maskiner och rekryterat nya medarbetare. Detta gör att vi står väl rustade för framtiden. Förhoppningsvis lämnar vi pandemin och kan börja röra oss och agera på ett sätt som liknar vad vi varit vana vid.

Vi tar oss därmed an år 2022 med optimism och stor energi. Världen är inte enkel, men det i sin tur ger möjligheter som vi är beredda att fånga och ta vara på. Vi arbetar vidare, såväl inom vår verksamhet som mot kunder och övriga intressenter, med utgångspunkt i ledordet Let’s Join!”

Ulf VD nominit

Kontakta Nominit

Kontakta Nominit

Hör av dig idag!

    Jag godkänner att Nominit får använda mina kontaktuppgifter och hanterar dem enligt sin personuppgiftspolicy.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA där Google Privacy Policy och Terms of Service gäller.