fbpx

Sortiment

KALLFORMADE KOMPONENTER

Den största delen av vår omsättning utgörs idag av komponenter tillverkade efter kunds ritning. Utmärkande för tekniken kallformning är korta cykeltider och högt materialutnyttjande. Det ger oss ett försprång i jämförelse med övriga tillverkningsmetoder.

Vi tillverkar allt från stift, axlar och pinnar till kundanpassad skruv och detaljer med avancerade former som är svåra och dyra att tillverka med annan metod. Denna typ av detaljer levereras i ett antal olika material, de är ofta härdade och ytbehandlade vilket vi givetvis också ombesörjer.

NITAR

Vi tillverkar nitar i en mängd olika dimensioner och utföranden. Nitar tillverkade mot standard är en del av vårt sortiment, men semistandard och helt kundanpassade nitar utgör den största delen. Vi tillverkar i stål, aluminium, mässing, koppar och rostfritt stål, samtliga i olika legeringar. Härdning och ytbehandling tar vi naturligvis också hand om.

KOMPLETTERANDE SORTIMENT

Nominit erbjuder idag, utöver det vi tillverkar i vår fabrik i Värnamo, ett kompletterande sortiment som vi hämtar från strategiskt utvalda samarbetspartners belägna främst i Europa.

Kontakta Nominit

Kontakta Nominit

Hör av dig idag!

    Jag godkänner att Nominit får använda mina kontaktuppgifter och hanterar dem enligt sin personuppgiftspolicy.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA där Google Privacy Policy och Terms of Service gäller.