fbpx

Träffa Jesper

Träffa Jesper,
strategisk inköpare hos oss på NOMINIT.

Vi ställde några korta frågor till Jesper om hur han ser på vikten av en bra arbetsgivare. ​

Vad jobbar du med på Nominit? – Jag jobbar som strategisk inköpare. Jag har jobbat med strategiskt inköp sista 11 åren och innan dess har jag hunnit med att jobba som teknisk säljare, produktchef samt provningsingenjör.

Vad är det roligaste med ditt jobb? – Att just få jobba med det som är roligt. Problemlösning, inköp, förhandlingar, möta människor och andra kulturer, resor.

Vad värderar du högt på en arbetsplats? – Att man har en tydlig plan och strategi för framtiden som underbyggs av bra värdegrunder och genuint intresse och kunnande om det vi håller på med. Sen måste det man jobbar med vara roligt och stimulerande och utföras i en trevlig arbetsmiljö med trevliga kollegor, och så är det på Nominit.

Vad var det som gjorde att du valde Nominit som arbetsgivare? – Att det som jag värderar högt verkligen erbjuds hos här. Samt att framtiden på Nominit ser väldigt spännande och intressant ut i många avseenden och den resan vill jag helt enkelt vara med på och tror jag har en del att bidra med också.

Vad tycker du om att göra på din fritid? – Har 2 barn som börjar komma upp i övre tonåren så nu har jag för avsikt och även tid att återuppta mitt golfspelande efter många års uppehåll. Jag är även aktiv som ass. tränare i Värnamo innebandyklubbs A-lag och det tar en hel del tid i anspråk så klart. Annars så spenderar jag gärna tid med min familj och vänner.

Vilken är din favoritmat?  – Pasta och bra svensk husmanskost.

Jesper anställd Nominit

Kontakta Nominit

Kontakta Nominit

Hör av dig idag!

    Jag godkänner att Nominit får använda mina kontaktuppgifter och hanterar dem enligt sin personuppgiftspolicy.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA där Google Privacy Policy och Terms of Service gäller.