fbpx

Nytt år och vi lämnar ordet till vår VD Ulf!

Nytt år och vi lämnar ordet till vår VD Ulf!

Ett helt år framför oss, ett 2023 som många spår kommer bli tufft på olika plan. Höga energipriser, räntor och inflation. Vi möter nu situationer som många av oss inte känner igen sig i. På Nominit fortsätter vi arbetet med att stärka vår konkurrenskraft och har en vilja och ett fokus på att utveckla varje del i vår verksamhet. Att vara en trygg och pålitlig leverantör tror vi blir än viktigare i osäkra tider. Som en del i vår ambition fortsätter vi att investera för att vara en än mer komplett leverantör. Vår senaste investering utgörs av en trådgnist till vår verktygsavdelning. Med denna på plats blir vi ännu snabbare med ytterligare mer precision vid vår verktygsframställning.

Vi har etablerat hållbarhet som ett fundament i allt vi gör och arbetar med att förbättra oss i alla dess aspekter. Vi tar vårt ansvar och tror att det är en mycket viktig del i hur vår prestation kommer att värderas över tid.

Just trygghet och ansvar är två mycket värdefulla ord i vårt arbete. Det handlar lika mycket om att vi tar ansvar för trygga leveranser av hög kvalitet till våra kunder som att erbjuda våra medarbetare en trygg, hållbar och stabil arbetsplats. På Nominit bryr vi oss om varandra och arbetar tillsammans för att kunna fortsätta utvecklingen och stå stabila även kommande år, det är hållbart på riktigt.

Kontakta Nominit

Kontakta Nominit

Hör av dig idag!

    Jag godkänner att Nominit får använda mina kontaktuppgifter och hanterar dem enligt sin personuppgiftspolicy.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA där Google Privacy Policy och Terms of Service gäller.