fbpx

Nominit söker ställare!

Vi söker ställare!

Du kommer bli en del av vårt starka team som idag består av ca. 60 medarbetare. Vi på Nominit tillverkar kallformade komponenter och nitar, årligen levererar vi komponenter till våra kunder till ett värde av ca 150 mkr. Vi strävar alltid efter att vara i framkant när det gäller teknik, utveckling och miljötänkande.

I dina arbetsuppgifter ingår att utföra omställningar av maskiner enligt produktionsplanering. Arbetet består till stor del av att hantera verktygen, så ett stort plus är om du gillar att skruva. För sökande med kunskaper inom CNC-styrda maskiner kan en kombinationstjänst vara intressant. För maskiner som är ställda och producerar, genomförs löpande kontrollmätningar av produktionen, därför är det positivt om du har med dig kunskap inom mätteknik och ritningsläsning. Vidare är ett analytiskt tankesätt värdefullt tillsammans med förmåga att genomföra felsökning och processoptimering.

Din profil
Vi söker dig som är kunnig inom och intresserad av det mekaniska området. Du har tidigare erfarenhet och kunskap från industrin och är ambitiös och fokuserad i dina arbetsuppgifter. Kunskaper i CNC-teknik är meriterande. Är du dessutom strukturerad och noggrann kan just du vara rätt person!

Vi söker dig som är kunnig inom och intresserad av det mekaniska området. För oss är den personliga profilen viktigare än tidigare utbildning och erfarenhet.

För mer information eller frågor,
kontakta gärna vår produktionschef

Michael Mann

+46 72-252 22 66
michael.mann@nominit.se

Urval sker löpande, din ansökan skickas dock senast 2020-10-30 till:
michael.mann@nominit.se

Kontakta Nominit

Kontakta Nominit

Hör av dig idag!

    Jag godkänner att Nominit får använda mina kontaktuppgifter och hanterar dem enligt sin personuppgiftspolicy.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA där Google Privacy Policy och Terms of Service gäller.