fbpx

Nu är vi tillbaka efter välförtjänt ledighet!

Nu är vi tillbaka efter välförtjänt ledighet!

Vi på NOMINIT står rustade och redo för att ta oss an hösten. En höst som vi inte riktigt vet hur den kommer att bli och signalerna pekar åt olika håll. Pandemin känns fortfarande mycket påtaglig och självklart påverkar det omvärlden och konjunkturen. På NOMINIT ser vi ändå ljust på framtiden, så här långt har vi klarat av situationen bra, vi har inte permitterat och står därför starka att ta oss an den tid som kommer!

Hösten är normalt sett vår mässperiod. Som det ser ut nu har en mässa i Finland flyttats från september till december. ELMIA Subcontractor har helt ställts in, och den tredje mässan vi skulle deltagit på, Fastener Fair i Krakow Polen, har tidigarelagts. Med andra ord en oviss mässhöst, även där med signaler åt olika håll.
 
Vi kommer hålla er uppdaterade i våra digitala kanaler om läget för mässorna, och vilka vi kommer medverka på. Vi har nu i liten skala återupptagit fysiska möten med kunder och leverantörer. Givetvis sker alla våra möten i enlighet med de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten satt upp.
 
Under hösten kommer vi även bygga ut fabriken! NOMINIT har i dagarna beslutat att bygga till fabriken med ytterligare 1300 kvm. En utbyggnad som förbättrar vår interna logistik vilket därmed innebär en anpassning för att möta ökade volymer.
 
Följ med i utvecklingen av vårt bygge, mässor och vad som utöver det händer i höst på; Facebook, LinkedIn, och Instagram. Vi har förstås även en hemsida där Ni kan läsa om vår verksamhet och vad vi kan erbjuda och hjälpa till med!

Kontakta Nominit

Kontakta Nominit

Hör av dig idag!

    Jag godkänner att Nominit får använda mina kontaktuppgifter och hanterar dem enligt sin personuppgiftspolicy.

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA där Google Privacy Policy och Terms of Service gäller.